Naantalin Aurinkolinna, kohde 28

Tervetuloa tutustumaan Aurinkolinnaan, messuportit ovat avoinna!

Naantalin Aurinkolinna on RS-Insinöörien alusta loppuun asti suunnittelema ja rakentama 219m2 uniikki ja avara Jämerä-kivitalo ripauksella luksusta. Saaristoluonnon ehdoilla rinnetontille suunniteltu, uusiutuvaa aurinkoenergiaa hyödyntävä lapsiperheen älykoti sulautuu kunnioittavasti ympäristöönsä ja leikittelee erilaisten muotojen kanssa.

Aurinkolinna on sisustukseltaan ylellinen, selkeälinjainen ja ajaton. Keittiö ja oleskelutilat jatkuvat 12-metrisen lasiseinän ansiosta saumattomasti suurelle terassille, jonka katettu kesäkeittiö on lämmitettävissä vaikka aurinkoenergialla. Hulppean saunaosaston kruunaa valtava kulma- ikkuna, josta avautuva metsämaisema puiden latvojen lomitse on vaikuttava.

Loppuun asti hiottu pohjaratkaisu, viimeisin talotekniikka ja arvokkaat materiaalit tekevät asumisesta huoletonta arjen kaikissa käänteissä.

Tervetuloa tutustumaan upeaan Aurinkolinnaan ja kuvankauniiseen Naantalin saaristoon kaikkien aikojen Asuntomessuille 2022! Messut ovat avoinna 14.8. asti. Meillä on joka päivä paikalla tavattavissa talon suunnittelijoita sekä rakentajia – tule rohkeasti vetämään hihasta jos kierroksen aikana herää kysymyksiä! Nähdään Aurinkolinnassa!

AURINKOLINNAN HUONEKORTIT

Jäikö jokin mietityttämään Aurinkolinnan sisustuksesta tai materiaaleista? Voit ladata huonekohtaiset listaukset tästä:

Naantalin Aurinkolinna terassi
Naantalin Aurinkolinna Jämerä kivitalo
Naantalin Aurinkolinna RS-Insinöörit Oy